Back to top

La Fira es converteix en l'escenari de "Joc de Trons"

Els visitants podran gaudir de zones d'exposició i una scape room basada en la producció de l'HBO fins al proper 7 d'abril.
La Fira CC es converteix en el millor escenari per als amants de "Joc de Trons"

Una exposició temàtica, jocs i premis o poder fotografiar-se assegut al tron de ferro són algunes de les propostes que tot amant de Joc de Trons ja pot visitar a La Fira. El centre comercial s'ha ambientat a l'estil de la mítica sèrie televisiva en diverses plantes del complex però el plat fort de l'esdeveniment són 3 sales d'escape room, una per a cada una de les famílies més importants de la trama de la sèrie, "Hivernalia", "Rocadragón" i "Desenbarco del Rey" i que els visitants han de superar a través de jocs d'enginy i endevinalles.

Per altra banda, l'esdeveniment també consta d'una zona d'exhibició on a través de 7 vitrines es recrea els trets més característics de cada una de les diverses temporades de la producció de l'HBO. A més a més els assistents també poden guanyar premis a través d'una ruleta a l'àrea "Photo Opportunity". Sota el nom "Joc de Trons, el repte", les diverses propostes es podran visitar fins al proper 7 d'abril.

Paraules clau: