Back to top

La fira del disc de Cambrils es manté en format reduït

Com cada any per aquestes dates els amants del col•leccionisme musical han pogut remenar entre CDs i vinils de tots els estils. Tot i que en aquesta ocasió hi han trobat menys parades, visitants i paradistes estan contents de que s'hagi mantingut la cita.

Rock, Reagge, Pop, Punk... els amants de la música han pogut trobar un any més vinils i CDs per tots els gustos a la fira del disc de Cambrils, un acte que tradicionalment dona inici a la Festa Major de la Mare de Déu de Camí. En un moment en que el vintage està de moda molts busquen àlbums o singles que tenen en altres formats i que volen aconseguir en vinil, ja sigui per fer-los sonar en un tocadiscs o per enregistrar-los amb la qualitat que ofereix aquest suport. Tot i que habitualment la fira s'allarga durant quatre dies, en aquesta ocasió s'ha vist reduïda a dos a causa de la COVID-19, fet que també ha provocat que hi hagin participat un menor nombre de parades.

Públic que repeteix a la cita

Entre els compradors hi havia molt de públic assidu a aquest tipus de fires i alguns que venien expressament a la cita de Cambrils. Altres, que s'han topat amb l'esdeveniment de casualitat, destaquen que han fet bones troballes i que els sembla molt encertat mantenir la fira per tal de donar suport al sector. Els paradistes també agraeixen que s'hagi apostat per tirar endavant la inciativa.

Aquest és el primer acte d'una Festa Major de Cambrils que mantindrà la seva essència festiva, però adaptant-se a els limitacions de seguretat actuals.

Paraules clau:

Notícies relacionades