Back to top

La fira del disc es converteix en un lloc de culte pels nostàlgics del vinil

La història sempre torna i la bona música, sembla que també. La fira del disc de Cambrils n'ha estat un exemple aquest cap de setmana, quan s'ha omplert de paradetes amb vinils de tots els gèneres i gustos per triar i remenar. L'organització avala aquesta tendència que segons asseguren, ha tornat per quedar-se.
fira del disc

Cds, casettes, vinils... a la fira del disc de Cambrils hi tenen cabuda tots els formats que englobin la música. Es tracta d'un ventall musical per a tots els gustos però també tots els públics, encara que centrat especialment en els nostàlgics. El vinil ha tornat amb força i hi ha qui fins i tot el compara amb anar a teràpia. 

Entre el públic que remena les parades, s'hi poden trobar autèntics col·leccionistes, ja que són molts els melòmans i els nostàlgics que venen fins aquí per comprar, vendre i fins i tot intercanviar productes. D'altres, s'endinsen al món de la música per primera vegada però amb les idees clares. És el cas d'en Marc Boix, que sap perfectament quins grups vol buscar en aquesta fira: AC/DC i Metallica. Cultivar el gust per la bona música és un objectiu que any rere any es consolida a la fira del disc de Cambrils.

Notícies relacionades