Back to top

La Fira del vi de Falset no celebrarà, enguany, el seu 25 aniversari

Després de molts dies d'incertesa i d'anàlisi de la situació, els organitzadors de la Fira del vi de Falset han decidit suspendre un dels esdeveniments més esperats pels amants d'un dels productes estrella del territori.
Fira del vi de Falset

La imatge de milers de persones fent cua per poder degustar alguns dels vins de la DO Montsant o de la DOQ Priorat no la veurem enguany. I és que malgrat que encara quedi un mes per a la Fira del vi de Falset, els organitzadors ja han confirmat la seva suspensió.

Una decisió, que segons asseguren, ha estat de les més difícils que han hagut de prendre fins al moment. I és que aquest 2020 era un any especial. La fira hauria celebrat, ni més ni menys, que un quart de segle.

Un punt de trobada entre l'empresariat vitivinícola 

A banda de ser un espai d'oci, la Fira del vi de Falset també s'havia convertit, al llarg d'aquests 25 anys d'història, en un punt de trobada i de negoci entre els més de 80 cellers participants. 

Es descarta l'ajornament

De moment, i malgrat l'augment de participació que s'esperava enguany, els organitzadors descarten l'ajornament de la fira per aquest 2020 i asseguren que ens haurem d'esperar fins al 2021 per poder tornar a gaudir d'un dels productes estrella del Priorat.

ok

Paraules clau:

Notícies relacionades