Back to top

La Fira del Vi de Falset serveix 33.000 degustacions

Més de trenta mil persones han participat, aquest cap de setmana, a la vint-i-quatrena Fira del Vi de Falset, amb un programa d'activitats que s'ha estès per diferents punts del Priorat. En total s'han servit prop de 33 mil degustacions.
assistents a la 24a. fira del Vi de Falset 2019

Balanç satisfactori dels promotors de la Fira del Vi de Falset davant l'èxit de participació i assistents en aquesta vint-i-quatrena edició. Més de 30 mil persones han visitat, des d'aquest divendres i fins diumenge a la nit, la fira, que ha servit al voltant de 33 mil degustacions de vi. I és que en el marc d'aquestes xifres rècord hi trobem, per exemple, l'assistència de públic de dissabte, que va ser el dia més fort de la història de la Fira, amb unes vint mil cinc-centes degustacions servides. Molts dels visitants són ja fidels a la cita.

La fira d'enguany també ha tingut rècord de participació de cellers, amb un total de 83, dels quals, el 65% de la DOQ Priorat, i el 35% de la DO Montsant.

Les cues per comprar els tiquets o el fet d'haver de penjar el cartell de complet en els tastos organitzats a les diverses poblacions de la comarca, són una mostra de l'èxit d'aquesta edició de la fira.

Paraules clau:

Notícies relacionades