Back to top

La Fira Hikari més variada i participativa

La Palma ha acollit l'onzena edició de la Fira Hikari, una fira japonesa inspirada en els festivals d'estiu que es fan al Japó. Enguany s'ha comptat amb menys estands, però més variats i amb més activitats per als visitants.
concert de taiko a la fira Hikary

El concert de taiko, basat en el tambor japonès tradicional, ha estat un dels actes que ha atret més curiosos a la Fira Hikari. Els membres de la formació Barcelona Taiko asseguren que l'experiència del taiko té un component desestressant.

Aquesta és només una de les exhibicions que s'han pogut veure a la Fira Hikari, que en aquesta edició ha tingut menys estands però més variats i participatius.

La cultura japonesa hi és present en diferents xerrades, demostracions, estands d'artesania, productes alimentaris o activitats lúdiques.

Des del Consulat General del Japó a Barcelona afirmen que cada vegada els catalans som més coneixedors de la cultura nipona.  

Entrar a la fira no és ben bé com entrar al país nipó, però sí que hi ha petits tastets d'elements i activitats que fan que el visitant pugui  descobrir l'essència japonesa.

Notícies relacionades