Back to top

La Fira de l'Avellana en busca de nous públics

Aquest divendres comença la 38a Fira de l'Avellana a Riudoms. Enguany al programa s'hi han sumat noves activitats com un outlet de moda o un tast del 'Minipop Tarragona'. Tot i així, segueix reivindicant el sector de la pagesia i l'avellana.
La Fira de l'Avellana en busca de nous públics

Aquest cap de setmana arriba la 38a edició de la Fira de l'Avellana. A part de les tradicionals activitats d'aquest esdeveniment relacionades amb la pagesia i l'avellana, enguany amplia la oferta d'activitats. El 'Gaudí Outlet Riudoms', un nou espai destinat a la moda, pretén atraure a nous públics.

A més el recinte destinarà un espai 'Minipop Tarragona', amb l'actuació musical de Joan Reig i Sergi Esteve, com també tallers creatius orientats a petits i grans.

Francesc Xavier, el director de la fira, afirma que “tot i ser una fira multisectorial vol seguir reivindicant el sector de la pagesia, en especial el de l'avellana, amb més d'un centenar d'expositors”. S'hi potencien, sobretot, els comerços locals.

La fira constarà d'una àmplia oferta de productes, des d'automòbils i maquinària agrícola, a productes relacionats amb l'avellana. Qui vulgui gaudir d'ells i de tota mena d'activitats adreçades al públic familiar haurà d'esperar-se fins aquest divendres.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades