Back to top

La Fira Marítima de la Costa Daurada engega motors

Cambrils acull d'aquest divendres fins diumenge la dotzena edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que pretén acostar la nàutica a tots els públics.
Fira

Per dotzè any consecutiu, el passeig marítim de Cambrils s'omple d'estands d'empreses i entitats relacionades amb la nàutica amb motiu de la Fira Marítima de la Costa Daurada. Un esdeveniment que s'ha inaugurat aquesta tarda al Club Nàutic del municipi, malgrat la previsió meteorològica que augurava precipitacions.

Des del club s'apunta que aquesta és una aposta clara i decidida per la sostenibilitat, el reciclatge i la cura del medi ambient. De fet, aquest és un dels principals eixos de l'edició d'enguany, en què es vol posar especial èmfasi en aquesta qüestió.

El president del Club Nàutic, Ramon Vallverdú, ha posat de manifest la bona relació que s’ha creat any rere any entre l’administració pública i les entitats privades. 

Per part del consistori, la regidora de Promoció Econòmica Ana López apunta que la nàutica és una eina per diversificar l’economia municipal. També ha assenyalat que la fira serveix alhora per reivindicar els orígens i els valors mariners. 

El president de Ports ha aprofitat per insistir que Cambrils es converteix així en la capital de la nàutica. Durant el seu discurs, ha incidit que la nàutica i els ports són un motor d’activitat econòmica i cada cop més s’allunyen de la imatge de ser una activitat elitista.

Finalment, l’alcaldessa Camí Mendoza ha insistit en la importància d’implementar les oportunitats que ofereixen les platges i les entitats com el Club Nàutic. A la vegada, Mendoza ha fet una pinzellada sobre els nous estudis de formació nàutica que es durà a terme properament a Cambrils. 

Una cinquantena d'expositors estaran presents al passeig marítim del 3 al 5 de maig. A més, també es repetiran les activitats nàutiques per a tots els públics. En el marc de la fira, es faran batejos de submarinisme, xerrades, travessies i inflables pels més petits.