Back to top

La Fira tanca el 2019 amb més afluència de gent i de vendes

La Fira Centre Comercial de Reus ja s'ha consolidat com un dels punts de referència comercial de la capital del Baix Camp. De fet, durat el passat estiu es van arribar a xifres de rècord des que el centre va obrir les seves portes, ara fa quatre anys.
La Fira Centre Comercial de Reus

Des que La Fira Centre Comercial de Reus va obrir les seves portes el 6 de novembre del 2015, la seva evolució ha anat a l'alça. Així ho constaten les xifres amb què s'ha tancat aquest 2019. Un any en què les vendes han augmentat un 5%, sent l'estiu, l'època en què s'ha registrat l'augment més significatiu de la seva història.

Un augment de les vendes que va directament relacionat amb les 6 noves obertures que ha experimentat La Fira aquest 2019, arribant gairebé a la plena ocupació, tal com assegura la gerent de La Fira Centre Comercial, Mayte Forján. 

La Fira celebrarà 5 anys aquest novembre

Aquest 2020, La Fira l'encara tenint molt present la celebració del seu 5è aniversari a principis de novembre. Abans, però, el centre comercial obrirà, pròximament, una nova botiga de marca coneguda i donarà a conèixer les reformes que s'han realitzat a la terrassa de la Segona Planta.

 

 

 

Paraules clau: