Back to top

La Fira Tastaverd preveu superar els 5.000 visitants

Riudecanyes s'ha bolcat un any més a la Fira Tastaverd, i ja en van 10 edicions. El bon temps ha afavorit la gran afluència de visitants, que ha superat les 5.000 persones. En total s'hi han instal•lat un centenar de parades.
fira dels sentits

Degustar productes de proximitat i ecològics, adquirir peces d'artesania o articles fets a mà, fer passejades dalt d'un ruc català, o gaudir de la mostra d'oficis antics. Aquestes són només algunes de les activitats que s'han pogut fer en el marc de la fira Tastaverd, un esdeveniment que té molts atractius i en què petits i grans hi troben el seu espai. La fira és una realitat "gràcies a la implicació de tot el poble, amb la participació de 200 voluntaris", com ens remarca el seu alcalde Josep M. Tost. És per això que, coincidint amb el desè aniversari de l'esdeveniment, "s'ha volgut homenatjar totes les entitats del municipi, que en són 17", afegeix Tost.

La fira, coneguda també com la fira dels sentits, va néixer amb la voluntat de promoure els valors de l'agricultura tradicional i els productes ecològics, però també de posar en valor els oficis antics i els treballs artesanals. Donar a conèixer el municipi i promocionar-lo són altres motius que van impulsar la creació d'aquesta fira, que ara compleix 10 anys.

La instal·lació d'un inflable que promou el reciclatge, la celebració d'un concurs de pintura ràpida, representacions musicals a càrrec del grup de teatre "Les Glaneres", una mostra de vehicles antics, o l'actuació castellera de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, han estat altres activitats que han complementat la fira.

Notícies relacionades