Back to top

La Fundació comença la temporada amb el femení com a abanderat

L'escola de futbol roig-i-negra disposa de tres equips federats i d'una cinquantena de jugadores, tot i que no té un conjunt sènior femení.
L'equip Juvenil A de la Fundació Futbol Base Reus en el partit contra el Futbol Club Barcelona

FOTOGRAFIA: Xavi Guix / Fundació Futbol Base Reus

L'equip Juvenil A de la Fundació Futbol Base Reus no ha pogut guanyar el matx de la jornada 2 de Preferent Femení. Les roig-i-negres s'han vist les cares aquest cap de setmana amb el Futbol Club Barcelona a l'Estadi Municipal i el partit s'ha acabat decantant per les blaugranes amb un resultat final de 2 a 4.

Les noies no certifiquen doncs un bon inici de lliga, i perden dos dels dos partits jugats fins al moment. El calendari ha fet que les ganxetes s'enfrontin amb els millors equips de la categoria en els primers compromisos de l'any, el CD Sant Gabriel i les culers. La setmana vinent les joves buscaran sumar la primera victòria de l'any al dificilíssim camp de la Damm, líder, de moment, a la classificació.

La Fundació se situa com un referent a la ciutat en futbol femení i actualment disposa de 50 jugadores i 3 equips federats. Tot i que l'entitat els permet ara jugar contra els millors conjunts, no podran fer-ho quan siguin sèniors, ja que no tenen equip.