La Fundació es fa forta a casa amb una pluja de gols

Victòria sense miraments de la Fundació Futbol Base Reus (7-0), que amb aquest triomf es col·loca com a colíder de la Segona Catalana.

Partit sense història el que es va viure a l'Estadi Municipal entre la Fundació Futbol Base Reus i el Club de Futbol Reus de Tota la Vida. El duel, ajornat en el seu dia per manca de fitxes del conjunt visitant, va començar amb un atac i gol constant de les locals. Irati Lazcano va marcar la primera diana de la Fundació al minut 6, i dues jugades després, va fer el segon des del punt de penal. Lazcano, golejadora destacada de l'equip dirigit per Marc Mestres, va deixar el duel sentenciat al cap de deu minuts de joc.

Amb el dos a zero la Fundació va continuar amb el control del partit, i al minut 31, Esther de Manuel va sorprendre la portera visitant amb un autèntic golàs des de gairebé 25 metres, situant el tercer al marcador de l'Estadi. I en podrien haver estat més, ja que les roigs-i-negres van gaudir d'oportunitats clares com un xut de Marina Celma, una pilota al pal de Sara Azzouz, o fins i tot un gol ben anul·lat per fora de joc a la mateixa Celma. Una falta servida per Martos va ser l'ocasió més clara que van generar les visitants.

Sense canvis a la segona part

A la represa res no va canviar i es van repetir els actes del primer temps. Carla Vázquez va fer el quart amb un fort xut creuat i, en la següent jugada, un contraatac de Lazcano va acabar amb gol de Celma, que va aprofitar el regal de la seva companya. La Fundació, com sempre, no va deixar de collar a les rivals, i va posar punt final a la golejada amb el sisè i el setè gol, obra d'Irati Lazcano. Primer en un u contra u davant la portera; i després amb una rematada des de l'interior de l'àrea.

Com en el primer temps, la Fundació va gaudir de grans opcions per fer més gols, com una rematada de cap de Vázquez, o els xuts de Natàlia Àlvarez i Raquel Sánchez. Triomf plàcid de la Fundació, que es fa forta a casa. Les de Marc Mestres es col·loquen com a colíders de la Segona Catalana amb 12 punts i un partit menys, empatades amb el Morell.