Back to top

La Fundació Frederic Bara "es llença a la piscina"

La Fundació Frederic Bara va iniciar un crowdfunding amb l'objectiu d'organitzar activitats a la piscina del Reus Deportiu pels infants i adolescents del Casal d'Estiu. Tres dies després de la seva publicació van assolir aquest objectiu.

La Fundació Frederic Bara ha posat en marxa la campanya "Regala Un Dia de Piscina". Es tracta d'un crowdfunding amb l'objectiu de poder organitzar durant El Casal d'Estiu dies de piscina per infants i adolescents en situació de vulnerabilitat social. Quan faltaven més cinquanta-dos dies per la seva finalització, la iniciativa ha superat el seu objectiu inicial de 500 €. Davant de l'èxit de la campanya els organitzadors han decidit augmentar l'objectiu per dur a terme més activitats pels infants.

El motiu perquè des de la Fundació van decidir engegar la iniciativa és que a causa de la pandèmia, la Fundació ha hagut de fer un sobreesforç per poder enfrontar les activitats del dia a dia amb les mesures adequades d'anticovid. Per tant, el pressupost del Casal d'enguany no era suficient per poder fer l'activitat a la piscina del Reus Deportiu, ja que, les altres activitats programades no es podrien dur a terme. D'altra banda, les jornades a la piscina del Reus Deportiu sempre han estat present al Casal d'Estiu, la qual es realitzava gràcies a l'aportació econòmica de la mateixa Fundació, pel Reus Deportiu i una petita part per part dels familiars.

No obstant això, enguany les famílies no han pogut aportar, perquè la seva situació s'ha vist agreujada per culpa de la situació sanitària. La Fundació juntament amb el Reus Deportiu que, finalment aporta el seu granet d'arena, se suma a la campanya aportant un 50% de descompte del preu de la piscina fent possible que els nens i nenes del Casal d'estiu puguin anar dos dies a la setmana a les seves instal·lacions.

Paraules clau:

Notícies relacionades