Back to top

La Fundació Privada Reddis manté les beques a estudiants Erasmus

Coincidint amb la notícia de la reducció de les beques Erasmus, la Fundació Privada Reddis ha lliurat 22 beques als estudiants de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la URV que han realitzat una estada a l’estranger durant el curs 2012/2013. Enguany s’han repartit un total de 15.000€ d’unes beques que premien els bons resultats acadèmics dels estudiants. En una entrega de beques fortament marcada per la notícia del ministre Wert, la Fundació Privada Reddis va assegurar que continuarà mantenint les beques Erasmus.

Aquests són els 22 estudiants que han rebut les beques de mobilitat que entrega la Fundació Privada Reddis. Enguany s’han concedit un total de 15.000€ a estudiants que han realitzat una estada a l’estranger durant el curs 2012-2013. Al llarg dels darrers 18 anys la Fundació ha repartit un total de 300.000€ a 420 estudiants. Unes beques que premien els bons resultats acadèmics i que, segons va assegurar el president de la Fundació, ho continuaran fent.

Durant l’acte, fortament marcat per la decisió del ministre Wert, la degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV va assegurar que malgrat l’objectiu final de la mesura és positiu, la notícia no ho és tant. Pels estudiants Erasmus beneficiaris de la beca Reddis la supressió de l’aportació de l’Estat és una notícia molt negativa. La Fundació Privada Reddis continuarà becant estudiants Erasmus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la URV l’any 2014.