Back to top

La Fundació Privada Reddis subvenciona llibres de text

Enguany han estat 2 centres, l'escola Montsant i l’Institut Gabriel Ferrater, els que s’han beneficiat d’aquesta ajuda econòmica.
Fundació

La Fundació Privada Reddis ha realitzat una aportació econòmica a 2 centres d’ensenyament de Reus que anirà destinada a la compra de llibres de text amb la finalitat de compensar desigualtats socials i d’establir un fons que pugui servir per a alumnes d’altres cursos escolars.

Aquest és el vuitè any consecutiu que la Fundació atorga aquesta ajuda a diversos centres d’ensenyament de la ciutat. Enguany s’han repartit un total de 3.000€. Amb aquesta subvenció, l’Escola Montsant i l’Institut Gabriel Ferrater podran comprar llibres de text o bé material informàtic. 

Aquesta iniciativa va ser impulsada fa vuit anys per la comissió d’ensenyament de la Fundació Privada Reddis amb l’objectiu de subsanar les dificultats econòmiques
de totes aquelles famílies sense recursos que no poden assumir el cost dels llibres escolars dels seus fills
.

Al llarg d’aquests anys, la Fundació ha destinat més de 50.000€ per a la compra de llibres de text de 27 centres d’ensenyament de la ciutat de Reus. Aquests han estat:
l’Escola Pompeu Fabra, l’Escola Ciutat de Reus, l’Escola Prat de la Riba i l’Escola Rosa Sensat (el 2012-2013); l’Escola Marià Fortuny, l’Escola Eduard Toda, el Col·legi Sant Bernat Calvó i l’Escola Cèlia Artiga (el 2013-2014); l’Institut Escola Pi del Burgar, l’Escola Isabel Besora, l’Escola Rubió i Ors, l’Escola Teresa Miquel, l’Escola General Prim i el Col·legi Sant Pau (el curs 2014-2015); l’Institut Josep Tapiró, l’Institut Roseta Mauri, l’Escola La Vitxeta i l’Escola Els Ganxets (el 2015- 2016), l’Institut Gaudí i l’Escola Mowgli (2016-2017); l'escola Joan Rebull i els instituts Baix Camp i Salvador Vilaseca (2017-2018); l’escola Alberich i Casas i l’Institut Domènech i Montaner (2018-2019) i enguany (2019/2020) l’escola Montsant i l’Institut Gabriel Ferrater. 

En un moment de crisi econòmica com l’actual, la Fundació dóna resposta a necessitats de la societat i és fidel als seus principis fundacionals.