La Fundació remunta tres gols i s'emporta un punt valuós de Vilanova

Les reusenques perdien per 3 a 0 contra el Vilanova, però en qüestió de vuit minuts, les de Marc Mestres van aconseguir empatar el partit.

Partit fred el que es va viure a Vilanova i la Geltrú entre les locals i la Fundació Futbol Base Reus. Les del Garraf són un dels equips cridats a estar a la part alta de la classificació, una situació que es va fer palès durant la primera part. Maria Villa i Olalla Egea van marcar pel conjunt vilanoví, col·locant un 2 a 0 abans d'arribar al descans. A la represa, les locals van fer el tercer, obra de Verònica Caracena.

Amb el 3-0 en l'electrònic al minut 65 de partit, tot feia indicar que la victòria es quedaria a casa i que la Fundació sumaria la primera derrota de la temporada. Però res més lluny de la realitat. En un exercici de fe i perseverança, les de Marc Mestres van capgirar el duel i van aconseguir sumar un punt valuós, gràcies al doblet d'Irati Lazcano i un gol d'Ivet Múria. Tres gols en vuit minuts que manté les reusenques com a únic equip que no ha perdut cap partit en la Segona Catalana.

La Fundació se situa tercera amb 16 punts i un partit menys. El pròxim duel serà a l'Estadi i contra les actuals líders, el Morell.