La Fundació supera La Plana per continuar líder

Les jugadores roig-i-negres van refer-se del gol inicial de l'equip visitant i van acabar enduent-se la victòria per un contundent 5 a 1. Les reusenques continuen encapçalant la classificació amb 31 punts.

Nova victòria del primer equip de la Fundació Futbol Base Reus, i ja en van quatre de consecutives. Les jugadores roig-i-negres van superar La Plana a l'Estadi Municipal en un partit en què van començar per darrere al marcador. La jugadora visitant Raquel Santamaria va situar el 0 a 1 en el minut 21 de partit. Les del Montsià s'avançaven, però ràpidament el conjunt reusenc responia.

Carme Cendra amb un doblet en dos minuts capgirava el resultat pels interessos locals. Dos gols que van servir per reactivar al Reus de cara a porteria. La màxima golejadora reusenca, Irati Lazcano, va sumar-se al carro amb dues dianes més: transformant un penal provocat per ella mateixa i culminant una jugada d'atac de l'equip local situant el 4 a 1 a l'electrònic amb què s'arribaria a la mitja part.

A la represa, el ritme de partit va baixar marxes i només es va trencar amb un solitari gol de jugada personal obra de Paula Catalán a dotze minuts del final, situant el 5 a 1 definitiu. Les de Marc Mestres continuen líders amb 31 punts i un partit més que el Morell, segon classificat. El pròxim partit serà diumenge vinent al Camp del Pare Manyanet, davant el Reus de Tota la Vida.