Back to top

La gala benèfica de la FAVR anirà a favor de la Fundació Joan Petit

La Federació d'Associacions de Veïns de Reus celebrarà el proper 24 de novembre al Teatre Fortuny la cinquena gala benèfica amb una quinzena d'actuacions musicals.
FAVR i la Fundació Joan Petit

Les diferents associacions de veïns de Reus escalfen motors per a la gala benèfica organitzada anualment per la FAVR. Aquesta cinquena edició arriba amb canvis significants i és que la gala ja no recollirà joguines per als nens amb menys recursos sinó que destinarà els fons recaptats a la Fundació Amics Joan Petit - Nens amb Càncer. 

Els assistents hauran de fer una aportació de 5 euros mínim. L'acte també comptarà amb la fila zero solidària que donarà l'opció a tots aquells que no hi puguin assistir de dipositar els diners en una urna. La Fundació està tenint molt d'èxit a la ciutat i ja ha tingut l'oportunitat d'ingressar 50.000 euros a la Vall d'Hebron.

Música, balls i humor

Aquest any la gala comptarà amb quinze actuacions musicals d'una dotzena d'associacions de veïns de la ciutat. També s'hi deixaran veure els artistes Ariel Santamaria, el trio After Dark i el Toubab de Jaume Blanc.