Back to top

La gala dels Premis Esport i Ciutat se celebrarà el divendres 7 de setembre

El proper divendres, 7 de setembre, el Pavelló Olímpic Municipal serà l'escenari de la gala de lliurament dels Premis Esport i Ciutat corresponents a la temporada 2017/2018. Aquesta sisena edició dels premis es portarà a terme a partir de les 20 h i es retransmetrà en directe per Canal Reus TV.
Pavelló Olímpic Municipal
Imatge de reus.cat

Els premis Reus Esport i Ciutat tenen com a objectiu reconèixer anualment diversos àmbits de l’esport, uns premis que tenen sentit simbòlic i de reconeixement públic i que es lliuraran en aquesta edició a 25 premiats dins un total de 14 modalitats: Pioners de l’esport, Dirigents de l’Esport, Tècnics d’Esport base, Tècnics d’Esport de Competició, Valors de l’Esport, Esport adaptat, Millor Club o secció esportiva d’esport base i de categoria absoluta, Millor esportista Màster Masculí i Femení, Millor esportista de promoció Masculí i Femení, Millor Esportista absolut masculí i Femení i els premis d’Honor.

 

Jurat

La decisió del jurat es coneixerà durant la gala del dia 7 de setembre. El jurat és presidit pel regidor d’Esports Jordi Cervera i integrat per un total de vuit membres, entre els quals el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport i quatre redactors d’esports dels diferents mitjans de comunicació que cobreixen habitualment la informació esportiva de la ciutat.

L’entrada a la gala és gratuïta i es demana al públic assistent que faci la seva entrada abans de les 19.45 h per poder-se acomodar amb suficient antelació. Aquesta edició dels Premis Esport i Ciutat inclourà, entre altres sorpreses, una actuació exclusiva.

Jordi Cervera ha volgut posar en relleu la importància dels premis com a estímul i reconeixement de l’esport de ciutat i com a punt de trobada a l’inici d’una nova temporada esportiva plena de reptes i objectius individuals i col·lectius.

Paraules clau: