Back to top

La Ganxet Pintxo encara la recta final

Darrer cap de setmana de l'edició de tardor de la Ganxet Pintxo. Un esdeveniment gastronòmic que mica en mica s'ha consolidat, i que tot i que en els darrers temps ha vist com s'incrementava el preu de la tapa, dels 2 euros i mig als 3 i mig, continua mantenint el pols de l'orferta de restauració de la ciutat. De fet, segons diuen des de la Cambra de Comerç de Reus, l'increment de preu ha millorat la qualitat de les tapes i això permet també cridar un tipus de públic més exigent.
Ganxet Pintxo

Aquest cap de setmana tancarà una nova edició de tardor de la Ganxet Pintxo. Un esdeveniment gastronòmic que mica en mica s'ha consolidat, i que tot i que en els darrers temps ha vist com s'incrementava el preu de la tapa, dels 2,5€ als 3,5€, continua mantenint el pols de l'orferta de restauració de la ciutat.

De fet, segons diuen des de la Cambra de Comerç de Reus, l'increment de preu ha millorat la qualitat de les tapes i això permet també cridar un tipus de públic més exigent. Jaume Batista, vicepresident de l'ens cameral, assegura que "la qualitat de les tapes ha augmentat, que era un dels nostres objectius" i afegeix que "el públic ha assumit l'augment de preu perquè això equivalia a un increment de qualitat i de quantitat". 

Notícies relacionades