Back to top

La gastronomia del territori a través de la vida de grans artistes

El Castell de Vila-seca acollirà aquest vespre la presentació de "La Cuina dels Genis". La experiència consisteix amb una degustació gastronòmica a través de la mirada d'artistes universals com Gaudí o Picasso.
La gastronomia del territori a través de la vida de grans artistes

Gaudí a Reus, Joan Miró a Mont-roig, Picasso a Horta de Sant Joan o Pau Casals al Vendrell. Quatre artistes vinculats al territori que ja recollia la ruta turística "El Paisatge dels Genis", una proposta que ara s'amplia amb un vessant més gastronòmic.

Aquesta nova oferta ha estat impulsada per Facultat de Turisme i Geografia de la URV, l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca i amb el suport de la Diputació de Tarragona per tal de posar en valor la nostra cultura gastronòmica a través d'artistes universals amb vincle al territori.

Sota el nom "La Cuina dels Genis", la nova oferta turística oferirà aquest dimarts un tast artístico-gastronòmic immersiu, per tal de presentar els col·laboradors de la iniciativa, una cinquantena entre restauradors, productors o museus i centres d'interpretació.

L'esdeveniment gastrònomic de presentació de "La Cuina dels Genis" tindrà lloc al Castell de Vila-seca amb prèvia invitació. L'acte també clourà les activitats celebrades en el marc del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona que ha tingut lloc des de finals de 2018.  

Paraules clau:

Notícies relacionades