Back to top

La Gata Borda torna als escenaris

Aquest dissabte s'estrena l'obra 'Molt soroll per res' al teatre Bartrina, una obra de "Shakespeare" que han hagut d'ajornar en diverses ocasions per culpa de la situació sanitària.

Gairebé un any ha estat el temps que ha hagut d'esperar la companyia La Gata Borda per poder estrenar l'obra "Molt soroll per res". L'estrena estava prevista el març de 2020, però la pandèmia ha comportat que s'hagi hagut d'ajornar fins ara.

La directora de la Gata Borda, Ester Cort, explica que ha estat un any molt dur, ja que van haver d'aturar diverses vegades els assajos, però "el que compta és que som aquí finalment". La companyia reusenca podrà presentar l'obra aquest dissabte al Teatre Bartrina, ja que tot i les restriccions, han aconseguit poder assajar per ultimar detalls.

Una obra de Shakespeare

actriu Gata Borda

La Gata Borda ha treballat durant més d'un any per afrontar aquest desafiament, ja que "Molt soroll per res" és una obra que parla d'amor, gelosia, venjança i desamor, tot englobat en un text de Shakespeare que exigeix el millor dels actors. Mercè Bonet, actriu de la companyia assumeix aquesta obra com "tot un repte" perquè mai havien fet una obra sencera de Shakespeare.

Malauradament, a causa les restriccions actuals de mobilitat només els reusencs i reusenques podran gaudir d'aquesta obra que s'estrena aquest dissabte 23 a les 20 h del vespre al teatre Bartrina i que farà un segon passi diumenge a les 18 de la tarda.

Paraules clau:

Notícies relacionades