Back to top

La Generalitat destina 62,7 milions d'euros per a la gestió de l'Hospital Sant Joan

La creació, per part de la Generalitat, d'una nova empresa que gestioni l'Hospital Sant Joan de Reus serà una realitat. Així s'ha publicat al Diari Oficial de Catalunya. Una xifra amb què també s'assumirà el deute que acumula el centre hospitalari. Una notícia que des de l'Ajuntament de Reus valoren molt positivament.
La Generalitat destina 62,7 milions d'euros per a la gestió de l'Hospital Sant Joan

La Generalitat ja ha donat el primer pas per a la creació d'una empresa pública que gestioni l'Hospital Sant Joan de Reus. Així s'ha constatat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Una partida de 62,7 milions d'euros, amb què també es pretén assumir el deute que acumula l'Ajuntament, derivat de la construcció de l'hospital.

Una notícia amb què, tal com exposa l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, s'assegura la continuïtat del centre hospitalari. "Garantim que el deute de l'hospital quedarà cobert i també garantim que l'hospital continuarà funcionant amb tots els serveis". 

Una nova gestió que també preocupava als treballadors del centre hospitalari. No obstant això, i segons Pellicer, després d'aquesta disposició per part de la Generalitat, el futur dels treballadors està més que garantit. "Tots els llocs de treball i tota la part professional continuarà amb aquesta estabilitat".

Com ja va avançar Canal Reus, la creació d'aquesta empresa esdevenia un dels punts principals del nou full de ruta que es generava de les negociacions que s'han produït entre l'Ajuntament i la conselleria de Salut durant els últims anys. Una nova etapa que per al consistori reusenc també suposarà un alliberament financer, el qual permetrà que es pugui actuar en altres àmbits de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades