Back to top

La Grossa de Cap d'Any creix malgrat l'ensopegada de l'any passat

ADRIÀ MORTE

Compte enrere pel sorteig de la Grossa de Cap d’Any. S’han distribuït 14.546.000 bitllets a tot Catalunya, dels quals 1,5 milions han estat destinats a la demarcació de Tarragona. Els establiments que venen bitllets han vist com en les darreres setmanes s’ha incrementat notablement el nombre de persones que venen a comprar el seu número. Els botiguers asseguren que les vendes han augmentat un 10%.

Després de la Loteria Nacional ara és el torn del sorteig de la Grossa de Cap d’Any que se celebrarà demà dijous a dos quarts de dues del migdia. Els bitllets de la grossa encara es poden adquirir en tot tipus d’establiments fins el dia d’avui a les 10 de la nit. La ciutadania s’ha afanyat a comprar els números en aquestes darreres setmanes.

De fet, els establiments asseguren que aquest increment en vendes s’ha traduït en un 10%. A més, expliquen que han notat forces millores en qüestions com l’organització a l’hora de fer comandes de bitllets, destacant així, la consolidació del sorteig en la seva tercera edició. Això si, hi ha gent que encara pregunta pel premi desert de l’any passat.

Com a novetat d’enguany, cal destacar que s’han posat a la venda 20.000 números menys que l’any passat. D’aquesta manera, diuen des de l’organització, que hi haurà un 20% més de possibilitats d’aconseguir un premi. Ara sols queda esperar i poder acomiadar l’any de la millor manera possible amb la celebració d’algun premi de la Grossa.