Back to top

La Grossa de Cap d'any espera repartir sort a Reus

Després del Gordo, la sort es reparteix per una part entre el Sorteig del Niño, en el cas de la Loteria Nacional i de l'altra, amb la Grossa de Cap D'any de la Loteria de Catalunya. L'anunci d'enguany ha portat cua, però no als establiments ni punts de venda de butlletes. De fet, a Reus, el consum de la Grossa és similar a edicions passades. Això és el que detecten els diferents venedors de la ciutat. Tant Cèlia Rovira, de Roslena Oques com Artemi Roca de Quiosc Bodega Reus coincideixen en aquesta visió. 
La Grossa de Cap d'any espera repartir sort a Reus

Els últims dies encara hi ha qui aprofita per comprar els darrers números per intentar temptar la sort. Després que fa dos anys el primer premi d'aquest joc quedés desert, ara el sistema ha canviat per evitar aquesta situació. Segons Roca, enguany s'han venut tots els primers 20 números de totes les butlletes, el que assegura que hi haurà guanyadors.

Sigui com sigui, en joc hi ha 100.000 euros per cada butlleta guanyadora amb el primer premi. Caldrà creuar els dits per veure si aquest cop, cau a la ciutat.