Back to top

La Guàrdia Civil trasllada 20 ulleres de protecció a l'Hospital Sant Joan

L'Òptica Teixidó va ser la donant d'aquestes ulleres, que van ser traslladades pels agents per no vulnerar les restriccions de mobilitat derivades de la declaració de l'estat d'alarma
teixido

La Guàrdia Civil de Tarragona ha lliurat material sanitari i de protecció a dos centres hospitalaris de la província, després de ser requerits expressament per una entitat i un particular per a realitzar el trasllat i no vulnerar les restriccions de mobilitat derivades de la declaració de l'estat d'alarma.

Una de les missions encomanades a la Guàrdia Civil, des que es es va decretar l'estat d'alarma, és la d'assegurar-se que els subministraments essencials puguin arribar a la seva destinació.

20 ulleres de protecció a l'Hospital Sant Joan 

Per això, durant els últims dies, Òptica Teixidó va sol·licitar a la Guàrdia Civil la recollida de 20 ulleres de protecció per donar-les posteriorment a l'Hospital Sant Joan de Reus, per tal de cobrir necessitats del centre.

Al mateix temps un particular de la localitat del Vendrell havia dut a terme la iniciativa solidària de fabricar pantalles de protecció per a ús sanitari amb una impressora 3D que tenia en el seu domicili, sol·licitant la presència de la Guàrdia Civil per al trasllat i lliurament de 40 pantalles de protecció en la Policlínica Comarcal del Vendrell.

Els responsables d'aquests centres van agrair la solidaritat mostrada pels donants i que aquest material serviria perquè els professionals de la salut puguin atendre els pacients amb seguretat, evitant amb això 2 contagis innecessaris i la propagació del virus entre la resta de pacients i el personal sanitari.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades