Back to top

La Guàrdia Urbana obliga a suspendre un dels concerts del Festival Reus Blues

La queixa d'un veí pel soroll va fer que aquest diumenge el grup Vadó Blues Trio hagués de suspendre la seva actuació al Racó de la Palma tot i que l'esdeveniment s'estava celebrant a les dues del migdia.

La Guàrdia Urbana obliga a suspendre un dels concerts del Festival Reus Blues

La Guàrdia Urbana de Reus es va personificar al Racó de la Palma aquest diumenge al migdia per unes suposades queixes d'un veí respecte el soroll que es generava des d'aquest indret. El Festival Reus Blues donava el seu tret de sortida amb una de les primeres actuacions del cartell, però els agents van obligar a músics i organitzadors a suspendre l'esdeveniment tot i que el concert tenia tots els permisos.

Salvador Miró, membre de Vadó Blues Trio explica la seva indignació envers els fets "resignats vam acatar les ordres de l'organització. En aquell moment havíem de salvar la situació, ja que la policia no estava per romanços. El sentiment que vam tenir era d'impotència."

Segons el músic, la Guàrdia Urbana fins i tot va aixecar acte, ja que en aquell moment, l'organització no tenia els permisos físicament. Salvador Miró també explica que més tard es va retirar aquesta denúncia en poder demostrar que tots els papers estaven en regla.

Paraules clau: