Back to top

La història i l'arqueologia, fil conductor de les activitats infantils d'estiu

El programa d'aquest 2017 inclou un gran nombre d'activitats que es realitzaran en anglès. Els preus són els mateixos de l'any passat, d'entre 36 i 315 euros en funció de l'estada de l'infant. L'any passat es van registrar més de 1.000 inscripcions.
L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor d'Esports i Benestar Social, Josep Maria Vallès, exhibint el cartell de les Cambrivacances 2017

Unes vacances històriques. Aquest és el reclam de les Cambrivacances d'enguany. El conjunt d'activitats lúdiques i esportives d'estiu per a infants d'entre 3 i 14 anys de Cambrils arriba a la dotzena edició concentrant-se en la història i l'arqueologia com a fils conductors.

A partir d'un seguit de tallers i jocs, els nens i nenes inscrits en algun dels quatre programes que s'ofereixen podran conèixer diversos elements patrimonials i culturals del municipi, com ara el jaciment de La Llosa. Tot combinat amb una sèrie d'activitats esportives i també d'aigua. "Potser diferents municipis també organitzen activitats d'estiu però aquí a Cambrils tenim el mar i posem en valor també les activitats que són específicament de mar", ha remarcat l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza.

L'edició d'enguany també inclou una forta presència de l'anglès entre les activitats que s'hi realitzaran. Els preus vans dels 39 euros, que és el cost d'una setmana, fins als 320 euros, que equival a 10 setmanes. L'oferta també dóna l'opció de contractar a banda servei de menjador i de guarderia. Les inscripcions comencen a partir del pròxim 23 de maig. L'any passat se'n van registrar més de 1.000 i des de l'Ajuntament confien que aquest estiu n'hi hagi més.