Back to top

La incidència de la pandèmia a Reus continua incrementant

Al Camp de Tarragona han mort set persones i el ritme de contagis continua a l'alça. A Reus l'índex de rebrot incrementa més de 100 punts i l'Rt segueix disparada.

Les dades del departament de Salut sobre l'evolució de la pandèmia continuen sent nefastes. A Reus l'índex de rebrot se situa ja als 1.148 punts. Això representa un increment de més de 100 punts respecte a aquest dijous. L'Rt, de la seva banda, la velocitat de transmissió del virus, també continua escalant i ja es troba en 2,07, quatre centèsimes més que el dia 7 de gener. 

Les dades van a l'alça arreu. A Catalunya l'índex de rebrot es troba ja en 615, però al Baix Camp es troba pràcticament en mil punts (992). En conjunt, al Camp de Tarragona s'han registrat 215 nous contagis i han mort set persones. Aquest divendres hem conegut que la nit de Reis, a Reus van morir un total de cinc persones, quan la xifra oficial d'aquest dijous apuntava al fet que les defuncions eren quatre. 

Les dades de la vacunació

La bona notícia és que les vacunes comencen a aplicar-se de forma més ràpida. Aquest dijous s'han vacunat a Reus més de 200 persones. És la xifra més alta de vacunació en una sola jornada. També a Catalunya la xifra ha estat notablement més alta que dimecres: 13.000 nous vacunats respecte al poc més de 2.000 de dimecres. En total, a Catalunya, ja hi ha més de 37.000 vacunats. A Reus, la xifra se situa en 543. 

Paraules clau:

Notícies relacionades