Back to top

La Joan Petit lliura 60.000 euros a la Vall d'Hebron

El Reus Deportiu ha aconseguit sumar 50.000 euros durant els actes que s'han anat celebrant al llarg d'aquest 2019. Amb tot, la recaptació continuarà fins a finals d'any. De fet, aquesta setmana ha començat una acció solidària amb la Unió de Botiguers de Reus.
Joan Petit

La xifra de diners recaptada enguany a Reus per la Fundació Joan Petit arriba ja als 50.000 euros. Ahir els responsables del Reus Deportiu i l'Ajuntament de Reus han lliurat un primer xec a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Concretament, a l'institut de recerca de l'equipament sanitari. Uns diners que es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer infantil. El xec, però, més enllà dels 50.000 euros recaptats a Reus, també n'inclou 10.000 més amb altres accions que s'han dut a terme durant el 2019. 

Des del Reus Deportiu aprofiten l'acte que s'ha dut a terme aquest dijous per agrair la participació popular en els actes protagonitzats pel gegantó Joan Petit. Uns actes que continuen i que a partir d'ara incorporen una trentena d'establiments de la Unió de Botiguers, on s'instal·larà una urna solidària on poder fer els donatius. 

Notícies relacionades