Back to top

La junta del Club Nàutic entoma una nova moció de censura

És el tercer cop que s'utilitza aquesta eina democràtica, però de moment no se n'ha tramitat cap.

Un centenar de socis del Club Nàutic de Cambrils han tornat a presentar una moció de censura contra la junta directiva de l'entitat, al·legant que l'estratègia que s'aplica és purament economista i personalista. A la vegada, consideren que hi ha una falta de lideratge i transparència. A més aquesta entitat ha de fer front a sis demandes per un valor total de més d’1,5 milions d’euros.

És el tercer cop que una part dels socis ha intentat utilitzar aquesta eina democràtica per variar el full de ruta actual de l'entitat. Fins al moment, els detalls tècnics han impedit que s'arribés a votar, ja que tant en la primera com en la segona ocasió, els promotors de la moció no van complir els criteris tècnics necessaris per tirar endavant la proposta.

Per la seva part, la junta del club assenyala que està sanejada econòmicament i apunta que les mocions de censura representen una lluita de poders entre dos grups de socis. Unes acusacions de les quals un dels promotors de la moció, Philippe Trujillo, es defensa, assegurant que no existeix cap tipus de privilegis.

Totes les parts insisteixen que en cas que finalment aquest expedient arribés a bon port i es pogués votar, caldria que totes les parts acatessin el resultat.


do montsant

 

Paraules clau:

Notícies relacionades