Back to top

La llevantada Glòria arriba al Baix Camp

Es demana extremar les precaucions
gloria

La llevantada Glòria ha arribat amb forma de fort vent i pluja als municipis del Baix Camp i Priorat.  Des d'aquesta passada nit de dilluns i matinada de dimarts, aquest és el panorama que es repeteix a gran part del país.

Les fortes ratxes de vent, acompanyades de pluja, han provocat que la mar s'hagi menjat la platja de Cambrils, arribat als passejos marítims. Una situació que no només s'ha produït a Cambrils, sinó al conjunt dels municipis costaners.

gloria

Trucades al 112

 Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut prop d'una vuitantena de trucades pel fort temporal que està vivint el país en les últimes hores.

 Des les 10 de la nit d'aquest dilluns 20 de gener fins a les 11 del matí d'aquest dimarts, el cos d'emergències ha atès un total de 65 avisos al Camp de Tarragona i 19 més a les Terres de l'Ebre.

En total, 74 avisos en el conjunt de la demarcació. La gran majoria a conseqüència d'arbres caiguts, inundacions de baixos i caiguda d'objectes a la via pública. Pel que fa al conjunt de Catalunya, la xifra s'eleva als 2.865 avisos.

Temporal Glòria a Cambrils. Fotografia: Ariadna Escoda
Temporal Glòria a Cambrils. Fotografia: Ariadna Escoda

Per la seva banda, i fins a les 11 del matí, el 112 ha rebut més de 5 MIL trucades, sent el Barcelonès, el Maresme i el Vallès Occidental, les comarques més afectades.

El fort temporal també ha provocat que s'hagin suspès les classes en alguns municipis, com és el cas, per exemple, de Cornudella de Montsant. Pel que fa al trànsit, ara mateix no hi ha cap retenció, tot i que la línia de rodalies R15 ha estat interrompuda durant més de dues hores entre Els Guiamets i Móra la Nova, després que les condicions meteorològiques adverses hagin provocat la caiguda d'un arbre a la zona de les vies.

Cambrils

 

Notícies relacionades