Back to top

La Lliga Europea podria tornar al març

Després de la suspensió de l'inici de les competicions europees d'hoquei patins del passat setembre, el World Skate Europe-Rink Hockey ha anunciat que el retorn de la Lliga Europea podria ser al març. De moment, nou dels setze equips inscrits han acceptat la proposta de la federació, entre els quals es troba el Reus Deportiu Miró.

Quatre equips de l'OK Lliga -Reus, Noia, Barça i Liceo- i cinc de portuguesos -Benfica, Oliveirense, Porto, Sporting i Barcelos- són els nou clubs que han acceptat la proposta del World Skate Europe per iniciar la Lliga Europea el pròxim març.

Dins d'aquest nou format de competició, l'ens europeu ha exposat tres requisits imprescindibles per poder competir: el primer és que tots els equips podran jugar si han passat una PCR negativa les 72 hores abans del partit; la segona és que si un conjunt no pot disputar un duel, serà expulsat de la competició; mentre que el tercer és la incorporació de noves dates en comparació amb el calendari original.

hoquei

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu (arxiu)

Des de l'Associació Europea de Clubs d'Hoquei (l'EHCA), formada pels equips de l'OK Lliga i de la lliga portuguesa esmentats menys el Barcelos, han proposat un sistema de competició: dues lliguetes i els dos millors equips de cada grup disputarien una Final Four. 

Reunió amb World Skate Europe

Aquest dijous es va celebrar la reunió entre el World Skate i els nou clubs que volen participar en aquesta Lliga Europea, però encara no n'ha transcendit res. La Vendeenne, el Saint-Omer i el Coutras francesos, el Herringen alemany, el Bassano italià i el Geneve i el Diessbach suïssos són els equips que han decidit no participar en aquesta Lliga Europea de format breu.

Paraules clau:

Notícies relacionades