Back to top

La Llotja de Reus, plató de cinema

La Llotja de Reus, espai de la Cambra de Comerç de Reus, s'ha convertit en el plató d'un curt de l'Escola de Cinema (ECIR) de la ciutat. Un film inspirat en Flashdance.
ECIR Cambra

La col·laboració que mantenen la Cambra i l’Escola de Cinema de Reus s’ha materialitzat en l’estada de l’ECIR a l’edifici corporatiu del carrer de Boule. Així, des del mes de gener, l’escola  desenvolupa la seva activitat docent a la seu de la Cambra convertint, tot sovint, algunes de les seves instal·lacions en el plató dels seus enregistraments. 

ECIR pràctica FLASHDANCE from ESCOLA DE CINEMA DE REUS on Vimeo.

Aquest és el cas de la pràctica que han realitzat consistent en la recreació d’una de les escenes clàssiques del cinema, el ball de Flashdance, que l’Escola ha replicat a l’espai de Llotja. 

El curt ha estat elaborat pels alumnes Arnau Ferré, Guiomar Suñé, Carmina Ral i Giselle Ruiz, dirigits per la professora Ester Borrull. La protagonista de la filmació és la ballarina Laura Vidal, sorgida de l’Escola de Dansa i d’Arts Escèniques Artis de Reus i que actualment cursa estudis a l’Institut del Teatre.