La lluita pel liderat continua

ADRIÀ MORTE

El Club de Futbol Reus Deportiu ha fet un cop de puny sobre la taula desprès de guanyar amb molt d'ofici el Barça B al Miniestadi. El homes de Natxo Gonzàlez s'han avançat 0 a 2 al marcador però el gol del filial blaugrana a la segona part ha fet patir de valent els roig-i-negres fins al final del partit. Els reusencs tornen a estar a dos punts del Vila-real B, líder de la categoria.

Combinació entre Colorado, David Haro i Benito. El lateral dret del Reus es desfà del seu defensor i Ramon Folch barraca i GOL. Amb una genial jugada col•lectiva al primer toc s'ha avançat el Club de Futbol Reus Deportiu al camp del Barça B. Per sinó fos poc, tan sols 3 minuts més tard Vítor Silva ha deixat bocabadat tot el Miniestadi amb una jugada d'autèntic geni. El portuguès ha afinat la cama dreta i, des dels 30 metres, ha perforat l'escaire de la porteria del filial blaugrana. Dos gols en poc menys de 5 minuts i abans del descans. Un cop de puny sobre la taula que ha deixat estabornit el Barça B. A la represa, el Club de Futbol Reus Deportiu ha frenat el conjunt blaugrana però l'ordenada defensa reusenca només s'ha trencat quan al minut 75 Dinis ha marcat en pròpia porteria l'1 a 2. Després, a patir però victòria al sarró.

Victòria de prestigi i de molt de mèrit. El CF Reus Deportiu es manté en la segona posició del grup 3 de la segona divisió B i la derrota del Vila-real B al camp del Sabadell l'acosta a la primera posició, una altra vegada a 2 punts. Els roig-i-negres reben diumenge que ve la visita del Badalona.