Back to top

La màgia de la Fira Trapezi a través de l'objectiu

Amb motiu de l'inici del Trapezi, el Teatre Bravium ha inaugurat l'exposició "El circ de la fotografia", a càrrec del fotògraf israelià Maoz Eliakim. Un viatge en blanc i negre pels millors moments dels tres últims anys del Trapezi a Reus.
La màgia del Trapezi a través de l'objectiu

Captar la màgia del Trapezi a través de l'objectiu. Això és el que el fotògraf israelià Maoz Eliakim, ha evidenciat a l'exposició "El circ de la fotografia" al Teatre Bravium. Un recull d'instantànies en blanc i negre dels millors moments de les últimes tres edicions del Trapezi. "He buscat crear una imatge molt neta amb fons negre que destaqui l'artista. Vull saltar del que és comú, normalment totes les fotografies del món del circ són en color", explica el fotògraf Maoz Eliakim.

Maoz Eliakim va néixer a Tel Aviv, Israel l'any 1977. Amb només 23 anys va fer la volta al món, cosa que el va vincular més a la fotografia i la multiculturalitat. Ara resideix a Reus, on ha descobert el potencial fotogràfic d'espais com el del Trapezi. "Tots els escenaris, amb la llum i el contrast fan que el Trapezi sigui molt fotogènic", afegeix.

Aquest Eliakim tornarà a ser a primera fila dels espectacles del Trapezi per immortalitzar les figures dels artistes i viure, un cop més, la màgia a través de l'objectiu.