La manca d'efectivitat condemna al Reus Deportiu

El Reus Deportiu perd (5-2) contra el Barça i cau eliminat en les semifinals de la Supercopa d'Espanya. Els roig-i-negres han estat errats en les jugades de bola aturada i els blaugranes no han perdonat.
crònica barça reus supercopa

El Reus Deportiu ha caigut eliminat en les semifinals de la Supercopa d'Espanya davant del Barça per 5 gols a 2. Els roig-i-negres han estat desencertats de cara porteria i no han aprofitat les ocasions a bola aturada. El conjunt de Jordi Garcia ha errat un penal i dues faltes directes que haguessin permès al Reus entrar dins al partit.

La semifinal entre Barça i Reus Deportiu s'ha trencat ben aviat. Els blaugranes han saltat molt millor sobre la pista i ràpidament han ampliat distàncies en el marcador. Al minut 4' Pablo Álvarez ha posat l'1 a 0 a l'electrònic i tres minuts més tard Marc Gual ha eixamplat el resultat (2-0). Els dos gols han agafat a contrapeu al Reus Deportiu i s'han vist des de ben aviat amb el resultat en contra.

El conjunt de Jordi Garcia s'ha intentat refer davant d'un Barça que s'ha trobat molt còmode. Malgrat això, les accions rivals han continuat i Xavi Barroso ha tingut l'oportunitat de posar el 3 a 0 en un tir que ha acabat al travesser de la porteria de Càndid Ballart. El porter roig-i-negre ha estat decisiu amb diverses accions que han evitat més dianes rivals. El millor que li ha pogut passar al Reus Deportiu és el xiulet de l'àrbitre per indicar la mitja part. Malgrat les bones sensacions de la pretemporada, els roig-i-negres s'han allunyat del bon joc i s'han topat amb un rival que ha posat les coses molt difícils.

A la represa, Raül Marín ha aportat un raig d'esperança posant el 2-1 al marcador al minut 29'. Tot i això, el Barça ha reaccionat ràpidament i Pau Bargalló s'ha encarregat de transformar el 3-1. A mesura que han avançat els minuts, el duel s'ha convertit en una partit d'anades i vingudes amb ocasions pels dos equips. El Reus Deportiu ha tingut l'oportunitat de posar-se dins l'encontre però Casanovas al 39' ha fallat un penal. Poc després, Lucas Ordoñez ha anotat el 4-1 i quan ja semblava que el partit estava sentenciat Marc Torra ha retallat distàncies.

El Reus Deportiu ha disposat de dues faltes directes per posar la por al cos al Barça. Malgrat això, Raül Marín i Marc Torra han errat les ocasions. Tot al contrari que Pau Bargalló. El jugador blaugrana ha aprofitat la seva falta directa al minut 44' per posar el 5-2 definitiu. El Barça no ha perdonat davant la porteria i el Reus Deportiu ho ha pagat molt car. Els roig-i-negres deixen escapar el primer títol oficial de la temporada.

El pròxim repte del Reus Deportiu és l'inici de l'OK Lliga. Els roig-i-negres debutaran a la mateixa pista on han jugat avui, a Voltregà. El conjunt de Jordi Garcia donarà el tret de sortida de la primera jornada de la competició dissabte a les 16:00 hores. La setmana següent, el Reus Deportiu disputarà la Copa Continental a Viareggio (Itàlia)

La fitxa del partit

Barça Lassa: Sergio Fernández, Marc Gual, Pau Bargalló, Pablo Álvarez i Sergi Panadero -cinc inicial- Matías Pascual, Xavi Barroso, Ignacio Alabart i Lucas Ordoñez

Reus Deportiu: Càndid Ballart, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra i Joan Salvat -cinc inicial- Raül Marín i Àlex Rodríguez

Gols: 1-0 Pablo Álvarez (4') 2-0 Marc Gual (7'), 2-1 Raül Marín (29'), 3-1 Pau Bargalló (34'), 4-1 Lucas Ordoñez (41'), 4-2 Marc Torra (42'), 5-2 Pau Bargalló (44')