Back to top

La marca de moda i calçat Snipes obre botiga a La Fira

La seva inauguració se suma a les obertures recents dels comerços Köroshi, Kiwoko i Tezenis
snipes 1

Snipes, la marca de moda i calçat esportiu per home, dona i nens nascuda fa dues dècades a Alemanya aposta ara per La Fira Centre Comercial per fer arribar al seus clients tots els seus productes i novetats.

Snipes ha instal·lat la seva nova botiga a la Planta Carrer de La Fira Centre Comercial i posa a l’abast del públic roba urbana moderna, accessoris com ara bosses de viatge o gorres snapback; i tot un gran assortiment de sabatilles esportives, calçat running retro, botes o sabatilles de basquet.

snipes 2

Actualment Snipes té més de 170 botigues arreu d’Europa, a països com Alemanya, Àustria, Itàlia, Suïssa o Espanya. L’empresa es va fundar l’any 1998 a Essen (Alemanya) i disposa també de la seva web www.snipes.es on es poden comprar el seus productes.

La seva arribada a La Fira Centre Comercial se suma a les obertures recents dels comerços Köroshi, Kiwoko i Tezenis, i a les properes inauguracions d’altres establiments que, com Snipes, han fet l’aposta d’arribar també a La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades