Back to top

La Miscel·lània del Bravium torna després de 5 anys

La Parròquia de Sant Josep Obrer ha estat l'escenari del muntatge coincidint amb el 25 aniversari de l'església reusenca. Prop d'una quarantena de persones han participat en aquesta visió poètica de Setmana Santa.
La Miscel·lània Poètica del Bravium torna després de 5 anys de parada

L'any 1996 Estanis Figuerola va impulsar una creació artística i històrica sobre la setmana Santa que integrava la tradició musical i la poesia, una representació que va néixer al Teatre Bravium. Durant 16 anys aquesta Miscel·lània poètica musical es va dur a terme ininterrompudament. Després de 5 anys de pausa, ara s'ha re emprés a petició d'espectadors i participants que ho trobaven a faltar. Per celebrar els 25 anys de la Parròquia de Sant Josep Obrer, aquest ha estat l'escenari de la seva reestrena.

Aquesta visió poètica de la Setmana Santa reusenca és un recull de poesies històriques, el resultat d'un treball exhaustiu de lectura de més de 500 textos i alguns d'altres escrits pel mateix Figuerola. En el muntatge involucra prop d'una quarantena de participants entre rapsodes, la Banda de Cornetes i Timbals de la Confraria de St. Pere Apòstol i els Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang.