Back to top

La Mitja Marató de Cambrils aplega més de 2.000 runners

SILVIA ANDREO

Uns 2.000 atletes han participat aquest diumenge a la Mitja Marató de Cambrils. Una prova que té una gran acollida i que enguany ha arribat a la desena edició. Miguel Caballero i la salouenca, Estefanía Guinovart han estat els primers en creuar la línia de meta.

La Mitja Marató de Cambrils és la cursa més plana del circuit de mitjes i que la fa idònia per millorar marques. Miguel Caballero i la salouenca Estefania Guinovart s'han proclamat campions d'aquesta cita esportiva en la que s'han aplegat uns 2.000 runners. Caballero ja la va guanyar fa dos anys i enguany, malgrat que la seva especialitat és la muntanya, també ha arribat en primer lloc, completant els 21km de recorregut en 1 hora, 11minuts i 34 segons en primer lloc.

En la cursa de 10 km Antoni Carulla i Jessica Bonet s'han endut la victòria. Una altra de les modalitats que ha aplegat la Mitja de Cambrils ha estat la de patins en línia i una cursa infantil d'1km. La de Cambrils és la tercera prova del circuit Half Marathon series que organitza mitjes per diferents municipis de la provincia. La propera cita per als amants del running será el 20 de març a Valls.