Back to top

La Mitja Marató de Miami Platja reuneix més de 500 atletes

La competició arriba a la seva quarta edició com un dels pocs esdeveniments amb format de carrera que s'ofereixen al territori per Setmana Santa.
Imatge de la sortida de la 4a Mitja Marató de Miami Platja

L'aragonès Guillermo Dieste s'ha proclamat campió de la Mitja Marató de Miami Platja. Amb un temps de gairebé divuit minuts, l'atleta ha estat el primer a creuar la meta del recorregut de 5 quilòmetres d'aquesta quarta edició. Tres distàncies disponibles que han permès que tant gent forana com local participin en l'esdeveniment. Els corredors podien competir també amb el format de 10 quilòmetres, i l'autèntica mitja, la de vint-i-un quilòmetres.

La competició ha arrencat puntual, a les nou del matí, des del poliesportiu de la població. Allí s'hi han reunit més de 500 corredors. Alguns acudien a la cita aprofitant els dies festius de Setmana Santa, altres ho feien pel seu atractiu recorregut, passant pel Passeig Marítim i la recent reformada Avinguda Barcelona.

La cursa ha comptat amb la participació del campió mundial de duatló l’any 2011, Roger Roca, deixant pas en finalitzar a la competició infantil i a altres activitats que han engrescat al públic assistent.