Back to top

La mobilitat elèctrica ensenya múscul a Reus

La mostra Velèctric s'inaugura aquest divendres a la tarda i s'allargarà fins dissabte al vespre. S'hi podran veure un ventall de totes aquelles possibilitat i avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants.
La mobilitat elèctrica ensenya múscul a Reus

Aquesta divendres s'inaugura a la Plaça de la Llibertat la quarta edició del Velèctric, la mostra del vehicle elèctric de Reus organitzada per la regidoria de Medi Ambient amb la col·laboració dels concessionaris de cotxes, motos, patinets i altres enginys elèctrics del territori.

Canal Reus emet un QDF especial sobre el Velèctric

El Velèctric és una finestra a les noves tecnologies adaptades al present i sobretot al futur de la mobilitat. En un paradigma on els combustibles fòssils es van apartant del dia a dia, les energies alternatives prenen més força que mai, i les ciutats comencen a organitzar-se per preveure escenaris diversos al llarg dels pròxims anys. 

Reus, per exemple compta amb més d'una quinzena de punts de càrrega ràpida i semiràpida, el que permet que fins a 32 vehicles puguin carregar les seves bateries elèctriques. A més, però, al Velèctric també es podran veure vehicles de gas i híbrids


Mira el programa del Qüestió de Fons sobre mobilitat elèctrica: