Back to top

La Morera de Montsant remodela diversos carrers i un parc infantil

Les obres de remodelació compten amb una inversió d'uns 125.000 euros procedents del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha inaugurat aquest dissabte a la tarda la remodelació de diversos carrers i d’un parc infantil a la Morera de Montsant. Noemí Llauradó ha conegut de primera mà els treballs realitzats a la plaça del Priorat, a part del carrer Major, al carrer de la Font i a un tram del carrer de l'Obach en un recorregut que ha fet acompanyada de l'alcaldessa, Fina Palomar; de la diputada delegada del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació, Marta Blanch; del diputat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori, Josep Forasté, i del president del consell comarcal del Priorat, Xavier Gràcia. Diverses autoritats de municipis del Priorat també hi han participat.

Durant la visita, Noemí Llauradó ha assegurat que "amb aquestes inversions i també amb la col·laboració en la direcció d'obres als municipis i, especialment, en els més petits, mostrem l'aposta decidida de la Diputació per aconseguir l’equilibri territorial i, a la vegada, fer polítiques públiques per retenir i atreure nous veïns als micropobles".

Les obres de remodelació dels carrers han consistit en la pavimentació, la millora del clavegueram i la renovació de la xarxa d'aigua potable i de pluvials. Aquests treballs han comptat amb una inversió d'uns 125.000 euros procedents del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació, que també s'ha encarregat de la direcció de les obres. A més, la Morera del Montsant compta amb el suport de la Diputació en la renovació de la senyalització i del mobiliari urbà que s'està duent a terme al municipi.

Paraules clau:

Notícies relacionades