Back to top

La Mostra de Cervesa Artesana de Reus acull 2.500 persones

Reus ha acollit la primera Mostra de Cervesa Artesana aquest cap de setmana. Durant tot el dissabte fins a dotze productors del territori han donat a conèixer la seva beguda creada de manera artesanal. Fins a 2.500 amants d'aquesta beguda han trepitjat la plaça Evarist Fabregas per gaudir de música i activitats maridades amb una cervesa.
cervesa en la 1a Mostra de Cervesa Artesana de Reus

Negres, rosses, tropicals o amb vermut. Cervesa de tota mena per als amats d'aquesta beguda que aquest cap de setmana s'han concentrat en la 1a Mostra de Cervesa de Reus. L'esdeveniment organitzat per L'Associació de Cervesers del Baix Camp, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus a través de l'Agència Reus Promoció, ha acollit fins a dotze productors del territori i prop de 2.500 persones que han tastat les seves begudes.

El certamen també ha comptat amb altres activitats que han amenitzat tot el dia com actuacions musicals emmarcades dins de la proposta Els Bucs al Carrer, i un dinar popular, o l'actuació del Bou de Reus i un Concurs de Titius.

Des de l'organització s'ha valorat positivament l'acollida que ha tingut la mostra i han assegurat que continuaran treballant per consolidar l'esdeveniment a la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades