Back to top

La música envaeix de nou Prades, amb el clarinet com a protagonista

Arrenca el XXI Curs de Clarinet Joan Plaja i el XXI Festival Internacional de Música de Prades. En total 42 alumnes participen al curs que s'allargarà una setmana, fins el 31 de juliol.

El quartet "Barcelona Clarinet Players" ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida al 21è Festival Internacional de Música de Prades, un festival que enguany ha comptat, també, amb un concert homenatge a Daniel Olivé, un dels impulsors de l'esdeveniment que va morir l'hivern passat.

Enguany el professor convidat és l'Isaac Rodríguez, qui oferirà un recital de clarinet acompanyat de la pianista Isabel Alonso. Dimecres hi haurà un espectacle a càrrec de "Vi en Dansa & Festejant", mentre que dijous, divendres i dissabte els concerts aniran a càrrec dels alumnes del curs de clarinet Joan Plaja, que se celebra paral•lelament al festival. Enguany el curs ha acollit 42 alumnes, i a diferència de l'any passat, s'ha recuperat el grup dels estudiants de grau elemental, que en la darrera edició no hi havia estat per falta d'inscrits. Tot plegat finalitzarà el dissabte 31 de juliol.

clarinets a prades

Canvis per la Covid-19

La programació ha patit alguns canvis a causa de la covid, principalment pel que fa a la ubicació d'alguns concerts, que s'han fet al centre cívic en comptes de l'església de Santa Maria. Un dels actes que també s'ha modificat és el de "Dansa i poesia", que com explica l'alcaldessa, Lídia Bargas, "en un principi estava pensat per fer vi i dansa, però amb la nova normativa del Covid que no es pot donar res de menjar ni beure, serà un espectacle que barreja música, dansa i poesia".
 

Paraules clau:

Notícies relacionades