Back to top

La música de l'AMCA no fa vacances a l'estiu

El Festival d'Estiu organitzat per l'AMCA ja ha donat el tret d'inici. Cada diumenge es reuneixen bandes de jazz, blues i rock alternatiu del territori al Racó de la Palma. L'entitat fa més de 25 anys que segueix apostant per aquest programa després del Reus Blues i assegura que tampoc abaixarà marxes aquest hivern.
La música de l'AMCA no fa vacances a l'estiu. Concert al Racó de la Palma en el marc del Festival d'Estiu de l'AMCA

Amb l'objectiu de promoure la música en directe, l'Associació de Música Creativa Actual ja fa més de 25 anys que organitza el festival d'estiu. Quan en prou feines s'ha passat la ressaca musical del Reus Blues, l'AMCA ja té tota una programació per tots els amants del jazz, el blues, el soul i el funk amb bandes vingudes de diversos punts de Catalunya.

Gnapos Trio o The White Jazz Trio són alguns dels grups que ja han passat per la idíl·lica terrassa de La Palma però la programació també acull altres bandes amb estils ben diversos com Snowflames, Carla Cruells Trio o el duet Ual•la a l'agost mentre que Djangoló, Les Xiclettes i Medusa ho faran durant la primera quinzena de setembre.

L'entitat ja està treballant amb els concerts d'hivern, una programació que duien a terme des de fa 3 anys amb una actuació musical cada cap de setmana. Com a novetat d'enguany, des de l'AMCA també volen impulsar jam sessions de blues el primer dissabte de cada mes.

Notícies relacionades