Back to top

La natació artística, l'aposta del Club Natació Reus Ploms aquesta temporada

Acollir el Campionat de Catalunya aleví i infantil d'aquesta modalitat ha estat una bona manera de familiaritzar la disciplina amb la ciutadania reusenca.
La piscina del Club Natació Reus Ploms al Campionat de Catalunya aleví i infantil de natació artística

240 nens i nenes s'han citat aquest cap de setmana a la piscina del Club Natació Reus Ploms. Amb les disciplines d'aigua considerades com els esports estrella de l'entitat, la directiva albinegra ha volgut acollir a les instal·lacions de l'Avinguda Marià Fortuny el Campionat de Catalunya aleví i infantil de rutines combinades de natació artística. Les millors nedadores del país han estat un exemple per les joves del club que practiquen aquesta modalitat.

Noies d'entre nou i setze anys que volen convertir-se algun dia en nedadores professionals i transformar així el club en una entitat de referència pel que fa a l'ensenyament d'aquesta disciplina. Una realitat que fins fa poc més de dos mesos hauria estat impossible. Un problema amb la caldera de la piscina plomista ha impedit realitzar els entrenaments i competicions amb normalitat. Fins al dia d'avui. La competició duta a terme aquest diumenge demostra que el problema ja ha quedat solucionat definitivament.

Des del Club Natació Reus Ploms continuaran promocionant aquesta modalitat. La podran trobar a les estades esportives que realitzarà l'entitat per Setmana Santa, del 15 al 18 d'abril.