Back to top

La nova junta de Xiquets de Reus, liderada per dones

Eva Oliva serà la nova presidenta de l'entitat, i Maria Alegret i Eduard Valls els caps de colla. Després de dues assemblees sense que es presentés cap candidatura, la colla castellera ha aprovat un nou equip que per primera vegada ve liderat per dones.
La nova junta de Xiquets de Reus, liderada per dones

Després de dues assemblees sense que es presentés cap candidatura, la colla castellera dels Xiquets de Reus ja té nova junta. Per primera vegada a la seva història, dues dones ocuparan els càrrecs més importants de l'entitat: Eva Oliva en serà la presidenta i Maria Alegret, juntament amb Eduard Valls, en seran els caps de colla. La nova junta es marca com a principals objectius augmentar la massa social i millorar els vincles de la colla amb el territori. "Ens agradaria que la gent s'animés a venir als assajos, els dimarts i els divendres", ha explicat la presidenta de Xiquets de Reus, Eva Oliva.

"A nivell casteller, volem consolidar els castells que teníem fins ara. Volem seguir amb la gama de vuit consolidada, continuar creixent amb la de 9 i amb més gent poder plantejar castells superiors", ha afegit el cap de colla de Xiquets de Reus, Eduard Valls. "La colla castellera sempre és viva, i els canvis són necessaris", ha reconegut la cap de colla de Xiquets de Reus, Maria Alegret.

Aquesta nova junta arriba després de la situació límit en què es trobava la colla reusenca. L'única candidatura presentada s'ha aprovat amb 102 vots a favor, un en contra i una abstenció.

Paraules clau: