Back to top

La nova normativa complica l'inici de curs al Reus Deportiu

El club del carrer Gaudí ha anul·lat els casals i campus d'estiu, els cursets de natació i han suspès els entrenaments de totes les seccions de les bases roigs-i-negres. De moment, aquestes mesures s'aplicaran fins al 6 de setembre.

El Reus Deportiu no es queda exempt de les noves mesures que Salut ha aplicat a la capital del Baix Camp. Els roigs-i-negres han hagut de suspendre les activitats d'estiu, els cursets de natació i els entrenaments de totes les seccions de les bases roigs-i-negres, fins, com a mínim el 6 de setembre.

Tot i això, el club no restarà aturat i les sòcies i socis del club podran anar a les instal·lacions de l'entitat per practicar esport en l'àmbit individual.

Des del club esperen que el primer equip d'hoquei patins, que ja havia anunciat que no disputaria la Lliga Catalana, no es vegi afectat per aquestes mesures. Els roigs-i-negres seguiran entrenant, ja que aquest pròxim mes de setembre es disputarà, si tot va bé, la Copa del Rei a La Corunya i la primera jornada de l'OK Lliga.

Paraules clau:

Notícies relacionades