Back to top

La parròquia de St. Josep Obrer reparteix coca amb cireres per Corpus

En un any en què la COVID-19 ha provocat que a nivell de Reus s'anul•lessin els actes populars per Corpus, com la confecció de catifes de flors o el berenar de coca amb cireres, des de la parròquia de Sant Josep Obrer han apostat per fer una festa reduïda al barri.
celebració de corpus a la parròquia st. josep obrer

Com és habitual per Corpus la parròquia de Sant Josep Obrer de Reus ha commemorat la festivitat amb una solemne Eucaristia.

Però abans de finalitzar, el mossèn ha volgut fer un gest per donar encara més solemnitat a la festa, ha beneït, amb la custòdia, els tres nuclis del barri: el Mas Pellicer, el Mas Abelló i el nucli antic. I seguidament ha beneït els fidels.


benedicció per corpus

La iniciativa del mossèn, que no s'havia fet mai al barri, ha tingut molt bona acollida entre els assistents, que han omplert l'aforament de l'església.

Repartiment de coca amb cireres

Després de la missa s'ha repartit coca amb cireres per a tothom, a l'exterior de l'església, i ho han fet amb la presència de la geganta del barri, la Roser, qui no ha pogut ballar per les restriccions, però ha volgut assistir a la commemoració.

Tot i que la iniciativa ha nascut motivada pel fet que a nivell de Reus no s'ha pogut fer la celebració que es fa cada any per Corpus, degut a les limitacions per la Covid-19, des de la parròquia afirmen que tenen la voluntat que la festa es consolidi i tingui continuïtat en els propers anys.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades